Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Solubilă – Cortina Cafe

Cafea Solubilă

Ai avut foarte mult de lucru astăzi. O afacere nu devine de succes peste noapte, ești conștient de asta. Pleci de la birou să te întâlnești cu niște prieteni să mai povestiți despre una-alta. La un moment dat un prieten îți cere un stick și îl întrebi: De 1,8 sau 2 grame? Din privirea lui confuză realizezi că ai nevoie de o pauză. Și că iubești cafeaua de la Cortina Cafe mai mult decât ar fi acceptabil social.

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure atât de aroma cafelei, dar și de concentrația și intensitatea acesteia, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină, granulații și gramaj. Acum poți savura sortimentul preferat oriunde și oricând. Ce e mai bun decât o cafea la momentul potrivit pentru a completa atmosfera?

Procesare

Cafeaua solubilă se obține prin procesarea industrială a cafelei din soiul Robusta și Arabica sau a amestecului dintre acestea. Boabele trec printr-o operațiune de prăjire, urmată de măcinare. Ulterior se extrage prin două metode:
1. Se fierbe și apoi se răcește sau congelează.
2. Se usucă forțat într-un mediu lipsit de umezeală.
Cafelele solubile se diferențiază după starea de agregare și conținutul de cofeină: de la 2-2,8% până la 3 – 4,5 % cofeină.

procesare
ambalare

Ambalare

Soiurile de cafea solubilă sunt ambalate în diverse forme și gramaj:
1. Pentru consumul unic sunt folosite plicuri și stickuri la 1,8-2 gr;
2. Pentru cantități mai mari în pungi cu protecție împotriva umezelii sau doze metalice de la 50 gr până la 100gr;
3. Pentru protecția împotriva umezelii din aer în ambalaje de sticlă sau borcane – cele mai potrivite pentru evitarea distrugerii calității cafelei solubile, foarte sensibilă la umezeală;

Sortimentație

În acest moment, în Romania nu se fabrică cafea solubilă. Acest sortiment se importă de peste ocean sau se achiziționează intracomunitar din UE în cutii bine sigilate la +20-25 kg.Vă prezentăm mai jos sortimentele noastre de cafea solubilă CORTINA Café pe care le comercializăm:

  • Cafea CORTINA Café Club 2,8% cofeină – 1,8 gr stick / 90 buc per cutie / 12 cutii
  • Cafea CORTINA Café Classic 3-4,5% cofeină – 1,8 gr stick / 60 buc per cutie
  • Cafea Cortina Café Premium granulată 3-4,5% cofeină – 1,8 grame stick / 60 buc per cutie
  • Cafea Cortina Café Exquisit liofilizată 3-4,5% cofeină – 1,8 grame stick / 60 buc per cutie
  • CORTINA Café Classic si Premium la doze metalice de 50 și 100 gr.
sortimente

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox