Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Prăjită Boabe – Cortina Cafe

Cafea Prăjită Boabe

E dis-de-dimineață. Totul doarme și asta vrei să faci și tu, dar realitatea te trezește brusc. Sau alarma, depinde. De multe ori îți oferă aceeași senzație. Te ridici cu greu din pat, te speli pe față și pe dinți. Soarele nu a răsărit încă. Ajungi în bucătărie și te întrebi de ce bei cafea în fiecare dimineață? Pentru ritualul din spate? Pentru cana preferată care îți amintește de momentul când realitatea și alarma nu erau sinonime? Pentru sunetul linguriței care se lovește de cafea în timp ce învârți? Și apoi realizezi că e cel mai potrivit lucru pe care ai putea să îl faci în momentul de tranziție de la a fi adormit la a te trezi. Bei cafea sub formă de meditație. Diminețile sunt făcute pentru cafea și contemplat.

Cafea Prăjită Boabe

Am adaptat sortimentația atât la consumul casnic cât și la consumul aparatelor vending. Din dorința de a satisface toate nevoile clientului, oferim o largă varietate de amestecuri: exclusiv cafea Robusta, cafea Arabica sau un mix echilibrat între cele două. O oferim spre comercializare în pungi de 1 kg, dar și tip sacoșă de 5 kg.

Cafea ROBUSTA

Mulțumită amestecului pe bază de boabe atent selecționate de cafea Robusta, aroma tărâmurilor africane se îmbină armonios cu aroma orientală a Asiei. Tăria și corpul cafelei sunt oferite de boabele culese de pe plantațiile vietnameze, iar pentru savoare, echilibru și crema specifică adăugăm cafea Robusta indiană să se asorteze gustului.

Cafea robusta
Arabica

Cafea ARABICA

O cafea de calitate superioară e o călătorie imaginară în jurul lumii. Mulțumită acestui sortiment, vom călători în America de Sud. Aromele ce te învăluie, fac din acest sortiment de cafea boabe Arabica unul recomandat consumului în familie, cu prietenii, sau cu prieteni deveniți familie. Secretul cafelelor arabice stă în combinarea cu măiestrie a diferitelor origini

Procesul de Prăjire

Cireașa de pe tort o reprezintă prăjirea monitorizată cu grijă până la temperatura optimă. În continuare, urmează un proces controlat de răcire care completează gustul tău preferat de cafea. La scurt timp, se ambalează pentru a asigura păstrarea calității cafelei prăjite pentru o periodă mai îndelungată de timp. Toată această dedicare pentru a urma fiecare pas cu devotament și pasiune face ca acest sortiment de cafea să fie cel mai permisiv pentru toate buzunarele.

Procesul de prajire

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox