Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Prăjită Măcinată – Cortina Cafe

Cafea Prăjită Măcinată

E vară și nu ai reușit să dormi prea mult azi noapte. Nu mai apuci să macini boabele de cafea, dar din fericire ai cumpărat de data aceasta cafea măcinată de la Cortina Cafe. Îți mulțumești de 3 ori în gând și torni cafeaua în ibric. Între timp, îți pregătești rapid micul dejun. Aroma cafelei începe să te trezească și abia aștepți să iei prima înghițitură. Arunci 2 cuburi de zahăr și îți începi ziua cu dragoste. Realizezi cât de direct proporțională e fericirea cu calitatea unei cafele autentice.

Cafea Prăjită Măcinată

Caracteristica principala e tăria și corpul cafelei oferite de boabele culese de pe plantațiile vietnameze. Pentru savoare, echilibru și crema specifică adăugăm cafea Robusta africană să se asorteze gustului. Îți recomandăm să ai în vedere faptul că o cafea măcinată își pierde aroma mai repede decât cafeaua boabe. O comercializăm în pungi de 1 kg.

CORTINA Café Club 100 gr. și 250 gr.

Grație popularității în creștere a acestui sortiment de cafea, am ales să îți oferim acest produs în forme cât mai variate și adaptate după nevoile tale. Aceasta a devenit în scurt timp cel mai căutat produs din portofoliul nostru pentru raportul prietenos calitate – preț.

Cortina Cafe Club 100 gr si 250gr
classic

CORTINA Café Classic 110 gr. si 250 gr.

Ca recompensă pentru fidelitatea pe care ne-o arăți în fiecare zi vrem să îți oferim o surpriză. Știi momentul acela când vine iarna, îmbraci geaca groasă și găsești niște bani uitați acolo?Ei bine, pentru că știm cât de bine e să mai găsim puțină cafea în pachet când credem că s-a terminat, vă oferim primul ambalaj la 110 gr – cu 10% peste gramajul standard.

CORTINA Cafe Robusta Macinata 1 kg

Acest sortiment de cafea macinata este un amestec propriu obtinut in principal pe baza de boabe selectionate de cafea Robusta vietnameza care da corp si tarie cafelei si careia pt obtinerea savoarei, echilibrului si cremei specifice ii adaugam inca doua soiuri de Robusta de origine africana si asiatica. Prajirea monitorizata cu atentie urmata de racirea controlata apoi de macinare si la urma de ambalare la scurt timp fac ca acest sortiment de cafea sa fie comercializat intens de catre firma noastra.

robusta

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox