Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Despre Noi – Cortina Cafe

Cine suntem

Un lucru știm sigur. Nu există dragoste mai mare decât dragostea pentru cafea. Și această dragoste ne-a dat avântul de care aveam nevoie pentru a vă oferi gustul care poate transforma orice dimineață în cea mai frumoasă dimineață. Când ai o misiune puternică și ești conștient de impactul pe care îl poate avea asupra bunăstării celor din jurul tău, lumea capătă o nouă dimensiune. Pe lângă toate astea, dacă un produs sau un serviciu este oferit cu toată inima, orice obstacol întâlnești devine mai mic decât cel mai mic bob de cafea. Orice afacere e ca o relație, fie te dedici cu totul, fie nu te dedici deloc. Noi am ales să ne dedicăm cu totul. Scopul final? Cafea exotică, autentică și de calitate pe masa fiecărui român.

 • PRODUCȚIE

  PRODUCȚIE

  Detaliul care face diferența dintre cafeaua noastră și o cafea oarecare constă în amestecul echilibrat dintre calitatea cafelei și măestria tehnicienilor specializați în modul de prăjire a boabelor.
 • DISTRIBUȚIE

  DISTRIBUȚIE

  Gramajele diferă de la 1,8 gr de cafea solubilă până la 5 kg cafea prăjită. Dorim formarea unei rețele naționale de distribuție produse pentru retail precum și Vending-HoReCa.
 • IMPORT

  IMPORT

  Fie că e din sortimentul Arabica sau Robusta, importăm cafea verde și solubilă de pe plantațiile tradiționale ale țărilor din America de Sud, Africa și Asia.
 • DIVERSITATE

  DIVERSITATE

  Verde, prăjită sau solubilă, distribuim cafea la stick, plic, pungă, doză și sac. Oferim 10 sortimente de cafea Robusta și Arabica completate cu 4 sortimente de cafea solubilă.

De ce CORTINA CAFE?

Sortimentele noastre de cafea verde de cea mai bună calitate, amestecul rafinat și sofisticat al rețetelor italiene și germane, prăjirea atentă și cu grijă, ambalarea inteligentă sunt ingredientele care fac deliciul produselor CORTINA Cafe. Savoarea fiecărui strop de cafea obținut din produsele noastre vă va oferi clipe de neuitat alături de familie, prieteni și prieteni deveniți familie. Ne-am propus să promovăm pe piața românească brand-ul CORTINA Cafe prin intermediul inovației și serviciilor de calitate. Ne place să facem lucrurile diferit și ne face plăcere să oferim valoare prin munca noastră. Produsele noastre vorbesc de la sine și promit o experiență care te va face să îți dorești să revii de câte ori simți nevoia.

WordPress Lightbox