Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Prăjită Măcinată Vidată – Cortina Cafe

Cafea Prăjită Măcinată Vidată

E vară și nu ai reușit să dormi prea mult azi noapte. Nu mai apuci să macini boabele de cafea, dar din fericire ai cumpărat de data aceasta cafea măcinată de la Cortina Cafe. Îți mulțumești de 3 ori în gând și torni cafeaua în ibric. Între timp, îți pregătești rapid micul dejun. Aroma cafelei începe să te trezească și abia aștepți să iei prima înghițitură. Arunci 2 cuburi de zahăr și îți începi ziua cu dragoste. Realizezi cât de direct proporțională e fericirea cu calitatea unei cafele autentice. Dar și mai important e ambalajul. El e cel care menține prospețimea ca să ne putem bucura de prospețime pentru mai mult timp.

Cafea Prăjită Măcinată Vidată

Pentru că vrem ca experiența ta să continue la fel cum a început, îți recomandăm ca după deschiderea pachetului, acesta să fie păstrat cât se poate de bine într-un loc uscat, întunecos și rece, pentru a se menține calitățile cafelei. Ambalată în pachete de 250g într-un mediu protectiv vidat, conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat. Inovația acestui sortiment se află în ambalaj. Vă oferim toate cele 3 variantele disponibile:

CORTINA Café Classic Vidată 250 gr.

Versatilitatea acestui sortiment o face alegerea ideală pentru a fi consumată cu gheață într-o zi toridă de vară și în același timp într-o după-masă ploioasă de toamnă. Toate acestea mulțumită amestecului îmbătător de arome de cafea Robusta 75% și 25% Arabica de origine braziliană. Mulțumită sortimentației, poate fi preparată sub forma de cafea turceasca la ibric sau ibric la nisip. De asemenea, diversitatea de care se bucură o face la fel de potrivită pentru a fi preparată la filtru sau espressor mocca. Conținutul relativ ridicat de cofeină face ca acest sortiment de cafea să nu fie recomandată după ora 18.

classic
Cortina Cafe Premium Vidata

CORTINA Café Premium Vidată 250 gr.

Experiența degustării unei cafele la momentul potrivit este una dintre micile plăceri ale vieții. Cu un conținut mediu de 1,3% cofeină este produsă cu dragoste după o rețetă de origine germană și obținută doar din soiuri de cea mai înaltă calitate de cafea Arabica boabe. Învăluite în misticismul platourilor indiene și îmbăiate în căldura soarelui sud-american, se pretează mediului casnic cu rezultate delicioase la ibric, filtru sau espressor moka. Gustul delicat și echilibrul cafelei fac ca această cafea să fie alegerea perfectă pentru cei ce beau cafea pentru gust și nu intensitate.

CORTINA Café Espresso Vidată 250 gr.

70% cafea Robusta, 30% cafea Arabica cu conținut de 1,3-1,5 % cofeină. Aromă și savoare specifice plantațiilor de pe tărâmul sud american, corp, tărie, echilibru și cremă caracteristice continentului asiatic. O combinație plină de fantezie care te poartă prin toată lumea cu fiecare înghițitură. Cafea măcinată espresso, se poate prepara folosind atât espressoare casnice cât și echipamente semiprofesionale și profesionale care pot extrage optim tot ceea ce oferă această cafea prin presiunea și temperatura corespunzătoare a apei.

CORTINA Café Espresso Vidată 250 gr.

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox