Cum comand? – Cortina Cafe

Cum comand?

1. EFECTUAREA COMENZII

 

ONLINE

Daca doriti sa comandati online, apasati butonul „Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, finalizati procesul de comanda completand fisa de comanda cu datele Dumneavoastra (sau ale firmei in numele careia comandati) si apasand pe butonul „Finalizeaza comanda” . Asigurati-va ca ati completat corect datele de contact!

Imediat dupa aceea, veti primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ati introdus-o in fisa de comanda.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii. Nicio comanda nu se livreaza inainte de confirmarea telefonica, ci doar dupa momentul confirmarii telefonice.

 

2. FACTURAREA

FACTURA este emisa atat pentru comenzile pe persoana juridica, cat si pe persoana fizica. Factura este emisa fara chitanta – gratie contractului cu firmele de curierat, rambursul comenzilor este virat direct in contul colector bancar, iar astfel chitanta valabila este cea emisa de curier in momentul predarii coletului.

3. LIVRAREA COMENZII

Echipa Cortina Cafe va inregistra comanda Dumneavoastra si va face livrarea, tinand cont de preferintele selectate in fisa de comanda (ora si ziua livrarii) si de disponibilitatea imediata a produselor comandate (daca sunt sau nu in stoc).

In functie de ora la care plasati comanda, de localitatea in care doriti livrarea si considerand ca produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastra poate ajunge in minim o zi lucratoare.

 

4. TAXELE DE TRANSPORT

 

– la comenzile sub 220 lei, taxa de transport este de 12 lei.

– transportul este gratuit pentru comenzile de peste 220 de lei.

5. PLATA COMENZII

Se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • Plata cash, in momentul intrarii in posesia produselor;
  • Plata online cu cardul, prin Mobilpay;
  • Plata prin virament banacar urmand instructiunile din mailul de confirmare a comenzii

Conform legislatiei in vigoare, platile ce depasesc suma de 5000 RON se vor efectua de catre persoanele juridice numai cu ordin de plata.

WordPress Lightbox