Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Verde – Cortina Cafe

Cafea Verde

Mulțumită existenței arborelui de cafea, a luat naștere una din întrebările existențiale ale omului de rând. Dar tu nu ești un om de rând, tu cunoști arta și munca din spatele produsului finit de care se bucură cei mai puțin cunoscători. Atunci realizezi că unele informații își aleg receptorul. E nevoie să fii pregătit pentru a face față unei asemenea responsabilități. Nu-i de joacă cu fericirea.

Cafea Verde

Crescute pe plantații africane, asiatice sau sud și central americane cu altitudini de la mici și medii la altitudini înalte din Brazilia, Columbia, Guatemala, Costa Rica, Honduras, El Salvador pe soluri vulcanice și răsfățate de căldura razelor soarelui și scăldate de ploile tropicale, boabele de cafea verde Robusta și Arabica sunt de cea mai bună calitate. Procesarea lor se face prin metode naturale sau prin spălare.

Stocuri de Cafea

Cafelele verzi, indiferent de sortiment și origine sunt în general ambalate în saci de iută de 60 și 70 de kg. Avem în permanență în stoc 8-9 sortimente de cafea Robusta și peste 30 de sortimente de cafea Arabica, însumând un stoc permanent de aproximativ 150 de tone disponibile pentru livrare imediată pentru clienții procesatori de cafea.

cafea vrede depozit
Cafea verde robusta

Cafea Verde Robusta

Apreciate de consumatorii autohtoni pentru gustul specific și aroma intensă, plantațiile asiatice din India, Indonezia și Vietnam furnizează cafea Robusta aleasă cu grijă.

Cafea Verde Arabica

Crescute la altitudini medii și înalte pe soluri vulcanice și răsfățate de căldura razelor soarelui și scăldate de ploile tropicale. Boabele de cafea verde Arabica procesate prin metoda de spălare sunt de cea mai înaltă calitate, ele fiind folosite în rețetele procesatorilor din întreaga lume. O parte din sortimentele de cafea Arabica se pretează a fi consumate ” single-origin” și sunt considerate specialități.

Cafea verde arabica

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea prajita macinata

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox