Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Vending – Cortina Cafe

Cafea Vending

Stai la coadă la cafenea, la restaurant aștepți până vine comanda, dimineață ai dormi mai mult totuși. Te întrebi contemplativ: Oare există o modalitate de bea cafea fără să depui prea mult efort și să investești prea mult timp? În timp ce cauți tu un semn care să îți ofere speranță și să îți demonstreze că nu ești singurul care visează la așa ceva, te lovești din senin de un aparat. Când te dezmeticești, îl vezi în toată splendoarea lui și simți mirosul de cafea. Acesta este semnul pe care îl căutai.

Cafea Vending

O atenție sporită o acordăm firmelor specializate care dețin aparate de vending și consumă cantități considerabile de cafea prăjită și solubilă la pungă de 500 gr.

Consum

Cafea produsă și împachetată conform rețetelor agreate cu clienții. Obținută respectând cele mai înalte standarde de calitate a boabelor de cafea. Prăjire lentă și strict monitorizată.

consum
ambalajvending

Ambalaj

Ambalată în atmosferă protejată. Vine împreună cu pahare de carton și căpăcele pentru opțiunea TO GO. Livrăm și cafea solubila vrac la cutii de 20-25 kg.

Alte categorii

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite.

Cafea prajita macinata

Cafea Măcinată

Destinata consumului casnic, e ambalată la gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg.1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat.

Cafea solubila

Cafea Solubilă

Destinată celor care vor să se bucure mai mult de aroma cafelei, gama de cafea solubilă vine cu diverse conținuturi de cofeină

WordPress Lightbox