Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea Prajita – Cortina Cafe

Cafea Prăjită

Create după rețete tradiționale și adaptate pe gustul consumatorului român, boabele sunt selecționate cu grijă, prăjite atent și ambalate în mediu controlat. Diversitatea aromelor reiese din măiestria prăjirii boabelor. Fiecare modalitate de prăjire oferă o altă dimensiune gustul tău preferat de cafea.

 • PRODUCȚIE

  PRODUCȚIE

  Detaliul care face diferența dintre cafeaua noastră și o cafea oarecare stă în amestecul echilibrat dintre calitatea cafelei și măestria tehnicienilor specializați în diferitele modalități de prăjire a boabelor.
 • DISTRIBUȚIE

  DISTRIBUȚIE

  Gramajele diferă de la 1,8 gr de cafea solubilă până la 5 kg cafea prăjită. Dorim formaarea unei rețele naționale de distribuție produse pentru retail precum și Vending-HoReCa.
 • IMPORT

  IMPORT

  Fie că e din sortimentul Arabica sau Robusta, importăm cafea verde și solubilă de pe plantațiile tradiționale ale țărilor din America de Sud, Africa și Asia.
 • DIVERSITATE

  DIVERSITATE

  Verde, prăjită sau solubilă, distribuim cafea la stick, plic, pungă, doză și sac. Oferim 10 sortimente de cafea Robusta și Arabica completate cu 4 sortimente de cafea solubilă.

Cafea Prăjită Boabe

Boabele de cafea sunt bucățele mici de rai menite să ne trezească toate simțurile și să ne ridice energia la un nivel care depășește orice limite. Prospețimea lor de lungă durată e trăsătura care face ca acest sortiment de cafea prajita sa fie si cel mai popular .

Cafea Măcinată

Destinată în principal consumului casnic, această cafea prajita și măcinată se prepară la ibric, filtru, espressor, moka sau drip. E ambalată la diverse gramaje de la 100, 110, 250 la 1 kg. 1,3-1,5% cofeină, eficient, rapid, intens și cu un caimac îmbietor.

macinata
Cafea macinata vidata

Cafea Măcinată Vidată

Ambalată în pachete de 250g într-un mediu protectiv vidat, conferă un aspect deosebit și o păstrare mai bună a aromei cafelei măcinate un timp mai îndelungat. Inovația acestui sortiment nu se află în rețetele folosite, ci în ambalaj.

Cafea Solubilă

Cafelele solubile se diferențiază după starea de agregare și conținutul de cofeină. În acest moment, în Romania nu se fabrică cafea solubilă. Acest sortiment se importă de peste ocean sau se achiziționează intracomunitar din UE în cutii bine sigilate la +20-25 kg.

Cafea solubila
WordPress Lightbox