Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cortinac/cortinacafe.com/wp-includes/post-template.php on line 284
Cafea HORECA – Cortina Cafe

Cafea HORECA

Dintotdeauna ai vrut să îi vezi pe cei din jurul tău fericiți. Iar în timp ce căutai rețeta perfectă pentru acest lucru, ți-ai dat seama că există o modalitate care îți oferă șansa de a oferi fericire tuturor. Mulți vor spune că nu poți cumpăra fericirea, dar tu vrei să le dovedești că se poate. Așa că alegi Cortina Cafe pentru a-ți distribui cafea HORECA autentică, pentru că aveți valori similare și pentru că misiunea voastră, în sine este aceea. De a distribui fericire.

CAFEA HORECA

Sortimentul de cafea Horeca este recomandat segmentului compus din hoteluri, restaurante, cafenele. Pentru a extrage o aromă corespunzătoare, e nevoie de aparatură profesională și dedicată acestui tip de procesare a boabelor. Oferim căni de cafea cu brandul Cortina alături de acest sortiment de cafea.

CORTINA Café Espresso 1kg

70% cafea Robusta, 30% cafea Arabica cu conținut de 1,3-1,5 % cofeină. Aromă și savoare specifice cafelei de pe tărâmul sud american, corp, tărie, echilibru și caimac caracteristice celei de pe continentul asiatic. O combinație plină de fantezie care te poartă prin toată lumea cu fiecare înghițitură. Cafea măcinată espresso, se poate prepara folosind atât espressoare casnice cât și echipamente semiprofesionale și profesionale care pot extrage optim tot ceea ce oferă această cafea prin presiunea și temperatura corespunzătoare a apei.

espresso
Cortina Cafe Espresso bar 1kg

CORTINA Café Espresso BAR 1 kg

Un spectacol de gusturi și arome îmbătătoare care te poartă pe tărâmuri tropicale și orientale pentru a-ți oferi o experiență completă. O cafea de excepție cu conținut deosebit obținut prin amestecul a 5 soiuri diferite de cafele arabice crescute în zone cu sol vulcanic, la înalțimi medii, scăldate de razele soarelui și îmbrățișate de ploile tropicale conferindu-le o aciditate perfectă. Tipul de cafea Arabica de provenință africană scoate în evidență dulceața ușor senzuală, toate completate de aromele asiatice care conferă corp și echilibru acestei retete. Papilele tale gustative vor fi încântate de percepția gustului de ciocolată amăruie asezonată cu o ușoară aciditate similară fructeler citrice.

CORTINA Café Espresso GRAN GUSTO 1 kg

Diminețile capătă o nouă dimensiune când te lași dus de valul aromelor fericirii. Nu fă compromisuri când vine vorba de diminețile tale. Noi nu facem când producem pentru tine acest sortiment, sau oricare altul. Această rețetă nouă este 90% asemănătoare cu cea pe care am prezentat-o mai sus, dar căreia i-am adăugat un ingredient special- un soi revigorant și intens de cafea Robusta. Acei 10% rămași fac toată diferența și trezesc instant toate cele 6 simțuri. Rețeta se pretează a fi consumată în general alături de meniuri cu specific italian și mediteranean pentru a completa explozia de arome cu care se mândrește acest sortiment de cafea espresso. Recomandăm preparea cu ajutorul espresoarelor profesionale sau semiprofesionale pentru o aromă autentică.

Cortina Cafe Espresso Gran Gusto
Cortina Cafe Premium 1kg

CORTINA Café Premium 1 kg

Orchestrează-ți diminețile după acordurile cafelei pe care o importăm, distribuim și producem special pentru tine.  Cu un conținut mediu de 1,3% cofeină este produsă cu dragoste după o rețetă de origine germană și obținută doar din soiuri de cea mai înaltă calitate de cafea Arabica boabe. Învăluite în misticismul platourilor indiene și îmbăiate în căldura soarelui sud-american, se pretează pentru mediului casnic cu rezultate delicioase la ibric, filtru sau espressor moka. Gustul delicat și echilibrat al acestui tip de cafea Horeca fac ca această să fie alegerea perfectă pentru cei ce beau cafeaua pentru gust și nu intensitate.

WordPress Lightbox