Distributie – Cortina Cafe – Producator si Distribuitor de Cafea

Cafea Verde

Vrem să colaborăm cu tine. Gama noastră variată de aproximativ 30 de produse este în continuă creștere, iar prețurile competitive considerabil mai mici decât ale concurenței. Pe lângă toate acestea, îți promitem un parteneriat pe termen lung cu un lider printre firmele IMM cu profil de procesare cafea din țară.

Cafea Prăjită

Sortimentul de cafea verde este cel mai bine pus în valoare de aparatura profesională. Dacă dispui de așa ceva vrem să colaborăm cu tine. Gama noastră variată de aproximativ 30 de produse este în continuă creștere, iar prețurile competitive considerabil mai mici decât ale concurenței. Pe lângă toate acestea, îți promitem un parteneriat pe termen lung cu un lider printre firmele IMM cu profil de procesare cafea din țară.

Peste

1000

de clienți ne

acordă încredere

Devino partener

Vrem să colaborăm cu tine. Gama noastră variată de peste 30 de produse procesate și 30 de origini de cafea verde este în continuă creștere, iar prețurile competitive sunt considerabil mai mici decât ale concurenței. Pe lângă toate acestea, îți promitem un parteneriat pe termen lung cu un lider printre firmele IMM cu profil de procesare cafea din țară.

Abonează-te la

Newsletter

WordPress Lightbox

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0