Cafea Vending – Cortina Cafe – Producator si Distribuitor de Cafea

Cafea Operator

Fericirea nu e reală dacă nu e împărtășită. Ești conștient de acest lucru de aceea îți dorești să o faci cât mai accesibilă pentru toată lumea. Pentru toți cei ce trăiesc pentru plăcerea gustului unei cafele autentice.

 • PRODUCȚIE

  PRODUCȚIE

  Dacă urmezi același model ca toată lumea, nu ai cum să oferi ceva diferit. Detaliul care face diferența dintre cafeaua noastră și o cafea oarecare stă în amestecul echilibrat dintre calitatea cafelei și măestria tehnicienilor specializați în prăjirea boabelor.
 • DISTRIBUȚIE

  DISTRIBUȚIE

  Gramajele diferă de la 1,8 gr de cafea solubilă până la 5 kg cafea prăjită. Dorim formarea unei rețele naționale de distribuție produse pentru retail precum și Vending-HoReCa.
 • IMPORT

  IMPORT

  Fie că e soiul Arabica sau Robusta, importăm cafea verde și solubilă de pe plantații tradiționale din America de Sud, Africa și Asia.
 • DIVERSITATE

  DIVERSITATE

  Cafea la stick, plic, pungă, doză și sac. Verde, prăjită sau solubilă, oferim sortimente complexe de cafea Robusta si Arabica completate cu 4 sortimente de cafea solubilă.

Cafea HORECA

Destinată consumului în aparate profesionale espresso, filtru și vending, această gamă este ambalată la 1 kg după rețete autentic italiene și germane și conține majoritar cafea Arabica. Comercializarea se face, în general, în unități hoteliere, restaurante, baruri, care dispun de aparate performante pentru extragerea întregului potențial al cafelei.

Cafea_HORECA
Cafea Vending

Cafea Vending

Din dorința de a satisface toate nevoile consumatorului, am adaptat sortimentația pentru aparatele vending. Oferim exclusiv cafea Robusta, exclusiv cafea Arabica sau un mix echilibrat între cele două.

Abonează-te la

Newsletter

WordPress Lightbox

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0